Штучний інтелект: досягнення, виклики, ризики; 15-16 березня 2024

AIProblemInstЗапрошуємо взяти участь у роботі міжнародної наукової конференції «Штучний інтелект: досягнення, виклики, ризики», яка відбудеться 15-16 березня 2024 р. у офлайн форматі.

Метою конференції є обговорення напрямів фундаментальних досліджень у сфері штучного інтелекту, об'єднання учених у розвитку досліджень у галузі штучного інтелекту, пріоритезація планів досліджень, аналіз впливу сучасних розробок із застосуванням ШІ на трансформацію суспільних процесів, інформаційно-комунікаційних технологій в різних сферах діяльності.

Напрямки конференції

Приймаються доповіді, що демонструють досягнення із впровадження технологій штучного інтелекту та/або поточні виклики, аналіз потенційних загроз їх використання у конкретній пріоритетній сфері розвитку України (безпека та оборона, наукова діяльність та освіта, медицина, промисловість та енергетика, телекомунікаційна галузь, транспорт та інфраструктура, сільське господарство, екологія та ін.) на основі інноваційних підходів, кращих світових практик а також перспективних результатів теоретичних досліджень.

Реєстрація учасників відбувається до 14 березня 2024 р. (включно) за посиланням: https://forms.gle/evB25Y79uUg1zYBaA
Робочі мови конференції: українська, англійська.

Матеріали конференції

Заплановано публіацію онлайн збірника тез доповідей. Матеріали для публікації приймаються українською та англійською мовами обсягом 1-5 сторінок A5 кеглем 12 пт із міжрядковим інтервалом 1 у форматі Microsoft Word Document (*.doc / *.docx) - шаблон.
Кращі доповіді за рішенням Програмного комітету та редколегії у розширеному вигляді планується опублікувати англійською мовою в книзі "Штучний інтелект: виклики і пріоритети" (орієнтовна назва) у видавництві River Publishers, Denmark з включенням до науково-метричної бази Scopus.

Посилання для підключення у день проведення: https://us02web.zoom.us/j/82893269565?pwd=RlUxYVNUV3p3eE1yMjRVaUdsMEZWQT09
ID: 828 9326 9565 Пароль: 647034

 

АСНК КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021